Video: Boom in brand op de Stokte te Dalfsen

DALFSEN – Op woensdag 30 juli werd de brandweer van Dalfsen opgeroepen voor een berm/ruigte/bosschage brand aan de Stokte. Deze weg ligt langs de rivier de Vecht tussen Dalfsen en Oudleusen. Een motorrijder merkte een brandende boom op en besloot de brandweer bellen.

Deze kwam ter plaatse en trof inderdaad een boom aan die warmer was dan normaal. Een oude boom die op twee meter hoogte op diverse punten was afgeknapt, en hol en rot was van binnen, stond te branden. De brandweer heeft het hardnekkige brandje de boom geblust en de boom omgezaagd.

Naast de boom staat namelijk een picknicktafel, en het was te gevaarlijk om de onstabiele boom te laten staan. Na de klus geklaard te hebben konden zij weer terug naar de kazerne aldaar zij enkele honderden liters water moesten bijtanken; klaar voor de volgende inzet.

Video: Boom in brand aan de Stokte in Dalfsen 30 juli '14 door Niels Jansen
Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/26 - klaar1_6.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Video: Boom in brand op de Stokte te Dalfsen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 0 maanden en 14 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+