Weet ons te vinden op Twitter en Facebook!

VECHTDAL – Twitter, misschien heeft u er nog nooit van gehoord maar de meeste mensen zullen het kennen of er zelf  aan meedoen. Via dit sociale-medium komt vaak informatie over incidenten en ander nieuws wanneer een journalist van NuVechtdal nog ter plaatse is. Daarnaast kent u vast “112Dalfsen” nog wel?

Ook zijn op Twitter de berichten te vinden die deze website niet halen. De accounts (oftewel de Twitter-pagina’s) waar we op te volgen zijn, zijn @112Dalfsen  en @NuVechtdal.

Op @Nuvechtdal verschijnt automatisch bij elk nieuw artikel op de website een ‘Tweet’ (berichtje) met daarin de titel van het nieuwsbericht en een link die rechtstreeks naar het artikel leidt.

 Naamloos

Daarnaast is @112Dalfsen misschien wel de bekendste. Dit account wordt namelijk al een aantal jaar langer bijgehouden en is meer incident-gerelateerd. Op dit account volgt de informatie vanaf  locatie. Meldingen van de brandweerkorpsen Dalfsen, Lemelerveld en Nieuwleusen worden automatisch geplaatst binnen een seconde na de echte melding.

 Naamloos1

Een kleine greep uit de Tweets van @112Dalfsen:Naamloos2

Mocht u Twitter hebben en nóg sneller op de hoogte te willen zijn van de ontwikkelingen in het vechtdal, volg dan @112Dalfsen en @NuVechtdal op twitter.

Klik hier om @112Dalfsen op twitter te bekijken.

Klik hier om @NuVechtdal op twitter te bekijken.

Heeft u alleen Facebook? Geen probleem! Op Facebook is NuVechtdal.nl ook te vinden via Facebook.com/NuVechtdal

Heeft u een smartphone met Android? Download onze app!

Geen reacties op “Weet ons te vinden op Twitter en Facebook!”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 5 jaren, 11 maanden en 27 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+