Video: Brand legt schuur aan de Bese in Dalfsen in de as

DALFSEN – Op donderdagavond 14 augustus werd door de meldkamer in Apeldoorn een paar seconden voor middernacht een melding gemaakt van een schuurbrand aan de Bese, in het buitengebied van Dalfsen. Brandweer Nieuwleusen en Zwolle werden hier voor opgepiept samen met de officier van dienst. Voor de eerste waterwinning werd een tankwagen uit Hattem ter plaatse geroepen, en kort daarna een “Groot water transport systeem” uit Zwolle met 1000 meter slang.

Op het brandadres aangekomen trof men een brandende schuur aan die tussen een woonhuis en een stal met melkvee stond. Kans op uitbreiding was zeer aanwezig. Door snel ingrijpen kon erger worden voorkomen.

Asbest
Volgens een woordvoerder van de brandweer zou een kleine hoeveelheid asbest vrijgekomen zijn, maar dit binnen het terrein gebleven. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. De brand werd opgeschaald tot Middelbrand.

Video: Brand verwoest schuur bij boerderij aan de Bese bij Dalfsen door Niels Jansen
Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/10 - klaar1.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Video: Brand legt schuur aan de Bese in Dalfsen in de as”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 4 jaren, 11 maanden en 7 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+