Containerbrand op tijd gedoofd in Dalfsen

DALFSEN – Zaterdag 6 september werden medewerkers van Hiawatha Actief er op geattendeerd dat even verderop bij het strandje aan de Overijsselsche Vecht een kliko in brand zou staan. Gewapend met een brandblusser en een emmer werd koers gezet richting het strandje. 

Twee kliko’s zouden in brand zijn gestoken door een groep hangjongeren, die zich daarna uit de voeten maakten.

Op het zelfde moment waren de drie jonge Dalfsenaren Stefano, Mike en Geoffrey druk bezig met hun hengeltje uit te gooien toen ze plots de containers zagen roken. Ze hadden snel door dat dit veel schade kon opleveren aan de kliko’s en begonnen water op het vuur te gooien. Een emmer die aan de waterkant lag bood uitkomst, met een paar liter water was het vuur snel gedoofd.

De ondertussen gearriveerde medewerkers van Hiawatha Actief hoefden de brandblusser niet te gebruiken. Door snel handelen van de drie jongens is er geen schade ontstaan aan de containers. Welke onverlaten het vuur, waaronder een deodorant bus wat levensgevaarlijke situaties kan opleveren, hebben aangestoken zal een raadsel blijven.

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/5 - klaar1_1.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Containerbrand op tijd gedoofd in Dalfsen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 5 jaren, 0 maanden en 10 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+