Video: Ongeval auto/paardentrailer N340 Zwolle-Dalfsen

ZWOLLE / DALFSEN – Op vrijdag 12 september heeft er rond half twee een aanrijding plaatsgevonden op de Hessenweg-N340 tussen Dalfsen en Zwolle. Een grijze Skoda die in de richting van Dalfsen reed kwam in contact met een tegemoetkomende paardentrailer. De trailer werd getrokken door een zwarte BMW die richting Zwolle reed.

Een van de twee voertuigen moet over de dubbele middenstreep zijn gekomen tijdens het rijden. Dit alles gebeurde ter hoogte van hectometer paal 52,4. De bestuurder van de Skoda raakte bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Verder raakte er niemand gewond, op het paard na. Deze had een flinke wond aan een achterbeen maar kon met een vervangende trailer zijn weg vervolgen.

De verkeersongevallen dienst van de Politie heeft enkele uren nodig gehad voor onderzoek. Het verkeer ondervond ernstige hinder van dit ongeval. Een berger voerde de wrakken af. [Uitgebreide fotoserie toegevoegd] [Video Toegevoegd]

Video: Personenauto crasht op de N340 op paardentrailer met paard Zwolle - Dalfsen door Niels Jansen
Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/29 - klaar1_2.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Video: Ongeval auto/paardentrailer N340 Zwolle-Dalfsen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 5 jaren, 5 maanden en 15 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+