VIDEO: Trekker omgeslagen op Vechtbrug Dalfsen

DALFSEN – Foto + Video Update –  Op vrijdag 26 september is rond half 1 ‘s middags een tractor met trailer gekanteld op de brug over de Vecht in Dalfsen. Dit gebeurde toen de bestuurder van de combinatie in een bocht de controle over het stuur verloor. Een van de achterassen van de aanhanger is in de bocht afgebroken.

De bestuurder kwam er vanaf met een paar blauwe plekken. Gelukkig was het fietspad, in verband met de aanleg van een rotonde even verderop, afgesloten. Wanneer hier iemand had gefietst was dit uitgelopen op een drama.

Met een graafmachine werd de trailer leeggehaald en vervolgens op zijn pootjes gezet. Met één wiel minder en onder politiebegeleiding vertrok deze vervolgens naar de thuisbasis in Hoonhorst. Nadat de weg schoon was kon het verkeer er, na twee uur, weer door.

Video: Tractor met maïs kantelt op de Vechtbrug in Dalfsen door Niels Jansen
Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/22 - dsc_2231.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “VIDEO: Trekker omgeslagen op Vechtbrug Dalfsen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 4 jaren, 9 maanden en 26 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+