Video: Jeugdbrandweer Dalfsen NEDERLANDS KAMPIOEN!

DALFSEN / GELDERMALSEN -De junioren van jeugdbrandweer Dalfsen mogen zich landskampioen in de klasse Lage Druk noemen. Zaterdag 4 oktober was de finale in deze categorie in Geldermalsen. Een tiental teams streed hier in twee leeftijdscategorieën om de felbegeerde kampioensschaal.

Bij de jongere brandweerlieden in spe was Dalfsen de sterkste ploeg van Nederland. Het team van Zwolle behaalde in dezelfde categorie een verdienstelijke derde plaats. Ook werd een mooi resultaat behaald door de oudere jeugdleden van Zwolle: zij namen in de categorie Aspiranten Lage Druk brons mee naar huis.

De jeugd van Brandweer IJsselland zette hiermee een uitstekend resultaat neer: een mooie opsteker voor de jeugdleden en leiding.

Wedstrijdseizoen
Het wedstrijdseizoen van de jeugdbrandweer begon dit voorjaar met onderlinge wedstrijden. Daarna volgden de officiële wedstrijden onder auspiciën van Jeugdbrandweer Nederland. De eerste wedstrijden waren in de regio. Voor de halve finale Lage Druk reisde Dalfsen af naar Middelburg. Daar eindigden ze als vijfde, net voldoende om zich te plaatsen voor de landelijke finale in Geldermalsen. Andere korpsen die meededen vandaag waren onder andere Hoorn, Bruinisse, Hoogeveen en Mierlo. Overigens waren zowel de bevelvoerder (Ruben van der Woude) als de pompbediener (Alwin van der Molen) de beste van Nederland in hun taak.

De video is helaas enkel via computer te bekijken. Niet via mobiel.

Video: Jeugdbrandweer Dalfsen KAMPIOEN! + Ontvangst in Dalfsen door Niels Jansen
Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/70 - klaar-5.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

1 reactie op “Video: Jeugdbrandweer Dalfsen NEDERLANDS KAMPIOEN!”


  1. 1 nancy van Biene

    Toppers super gedaan!! 😀 😉

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 5 jaren, 0 maanden en 10 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+