Brand verwoest schuur carnavalsvereniging Lemelerveld

LEMELERVELD – Aan de Vilstersedijk in Lemelerveld heeft zaterdagmiddag een grote brand gewoed in een schuur op een boerenerf. In deze schuur was carnavalsvereniging Brasil Lemelerveld druk aan het werk met de praalwagen. Tijdens de middagpauze kwam de buurvrouw, die ondertussen 112 had gebeld, met het verontrustende bericht dat de schuur in brand stond. 

Op dat moment stond de schuur al van voor tot  achter in lichterlaaie. Een paardentrailer kon nog van de vuurzee gered worden maar de schuur inclusief carnaval spullen gingen in vlammen op. De brandweer van Lemelerveld kreeg assistentie van het korps Luttenberg en een watertanker uit Ommen.

Vanwege het grote aantal spuitbussen waren er gedurende de brand ontploffingen te horen. De brand is vermoedelijk ontstaan door  laswerkzaamheden.

Ongeval
Omdat de brandkraan aan de overzijde van de N348 lag werd het verkeer stilgezet door de politie. Dit merkte een bestuurder van een bestelbus te laat op en klapte daardoor op zijn twee voorgangers waar van er een in de sloot terecht kwam. Wonder boven wonder raakte niemand ernstig gewond.

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/9 - img-20141018-wa0007.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Brand verwoest schuur carnavalsvereniging Lemelerveld”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 5 jaren, 4 maanden en 4 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+