Video: Drie gewonden bij crash Hessenweg Oudleusen

DALFSENĀ – Bij een verkeersongeval op de Hessenweg (N340) zijn zaterdagochtend 8 november drie gewonden gevallen. Zij zijn met onbekend letsel per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Omstreeks 10.45 uur reed een 74-jarige man uit Dalfsen vanuit Ommen richting Dalfsen. Ter hoogte van Om de Landskroon wilde de man linksaf slaan. Vermoedelijk zag hij daarbij een tegemoetkomende auto over het hoofd. Een frontale aanrijding was het gevolg. De 74-jarige man raakte gewond bij het ongeval, evenals de inzittenden van de andere auto, een 50-jarige vrouw uit Dalfsen en een 36-jarige vrouw uit Zwolle.

Alle drie zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Een derde auto werd beschadigd, maar de bestuurder raakte niet gewond. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) heeft een onderzoek ingesteld.

Video: Ongeval Letsel Oudleusen - Hessenweg door Niels Jansen
Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/10 - dsc_2969.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Video: Drie gewonden bij crash Hessenweg Oudleusen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 5 jaren, 9 maanden en 4 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+