Beelden zeer grote brand Hessenweg Dalfsen

DALFSEN #71 – Aan het eind van de middag brak donderdag 27 november een grote brand uit aan de Hessenweg tussen Dalfsen en Oudleusen. Bij een pluimveehouderij was brand ontstaan in een schuur met duizenden kippen. De brand sloeg snel om zich heen en ook een tweede schuur stond binnen korte tijd in lichterlaaie.

Bij de eerste melding werd het sein ‘grote brand’ al gegeven. Niet veel later schaalde de brandweer op naar Zeer Grote Brand en GRIP 1. Twee stallen zijn verwoest. Het nablussen nam enkele uren in beslag. In verband met asbest, dat in de directe omgeving terechtkwam, en het risico op vogelgriep werden alle hulpverleners op het terrein ontsmet. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Video: Zeer grote brand Hessenweg Dalfsen - 27-november'14 Meldings-verloop+voertuigen door Niels Jansen
Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/22 - dsc_3022.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Beelden zeer grote brand Hessenweg Dalfsen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 4 jaren, 11 maanden en 20 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+