Bewoner ontsnapt aan vuurdood in Dedemsvaart

Dedemsvaart – In de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 december werd de brandweer van Dedemsvaart om 0:56 uur opgeroepen voor een schuurbrand aan de Strooiendorp in Dedemsvaart. Nog geen twee minuten later schaalde de meldkamer op naar middelbrand.

Extra materieel werd opgeroepen omdat een schuur, die dicht tegen de woning stond, volledig in brand stond. Een bewoner was bij de kachel in de schuur in slaap gevallen. Tot overmaat van ramp vloog de schuur in brand, vermoedelijk door kaarsjes. De bewoner werd net op tijd wakker en probeerde nog tevergeefs te blussen. De brandweer had het vuur snel onder controle.

In de schuur stond ook een ‘bewoond’ konijnenhok. Wonder boven wonder heeft het konijn de brand overleefd aangezien het hok al flink brandde. In een brandweerwagen kon het dier in de armen van een brandweerman bijkomen. Nog een geluk bij een ongeluk; de woning is bespaard gebleven. Helaas is de schuur uitgebrand.

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/8 - klaar1_2.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Bewoner ontsnapt aan vuurdood in Dedemsvaart”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 4 jaren, 8 maanden en 21 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+