Sterke maag? Wordt achtbaantester in o.a. slagharen! - Foto: Impressie
Foto: Impressie

Sterke maag? Wordt achtbaantester in o.a. slagharen!

SLAGHAREN – Ben jij in het bezit van stalen zenuwen en een sterke maag? Houd je van snelheid, hoogtes en loopings? Dan heeft een Nederlandse kortingswebsite wellicht een droomvacature voor jou. De site is op zoek naar een achtbaantester voor Attractiepark Slagharen deze zomer!

In het voorjaar van 2013 en 2014 had de kortingswebsite Uitmetkorting.nl ook reeds een vacature voor achtbaantester uitgezet. Maar om de bezoekers van de site een steeds beter thrill-advies te kunnen geven en de informatievoorziening nog completer te maken is men ook dit jaar weer op zoek naar een kandida(a)t(e) voor deze populaire functie.

Functie-eisen
Over welke kwaliteiten de achtbaantester moet beschikken? Uiteraard stalen zenuwen en een sterke maag! Daarnaast moet de kandidaat een adrenalinejunkie zijn, van hoogtes, snelheid en steile afdalingen houden, maar hij of zij moet ook nauwkeurig en punctueel zijn. Daarbij dient degene die deze functie gaat vervullen, natuurlijk beschikbaar te zijn om deze zomer zeven verschillende pretparken te bezoeken.

Want hoe ziet een gemiddelde werkdag van een achtbaantester er dan uit? Allereerst is het een zware zomerbaan met veel verantwoordelijkheden. Want jij en je partner in crime staan voor de taak om voor heel pretpark-lievend Nederland uit te zoeken welke achtbaan het beste is. Dit betekent vroeg opstaan, ‘s ochtends in het pretpark een plan de campagne en efficiënte route bedenken om alle achtbanen zo vaak mogelijk te kunnen betreden, om vervolgens aan de slag te gaan. Oftewel: veel achtbaanritjes, niet al te zware lunchgerechten in verband met misselijkheidsgevaar en als er tijd over is de rest van het park verkennen. It’s a tough job, but somebody’s gotta do it…

Doel
De achtbaantester dient de rollercoasters van de attractieparken van Slagharen, maar ook Drievliet, Duinrell, Efteling, Hellendoorn, Walibi Holland, en Toverland te beoordelen op verschillende criteria zoals bijvoorbeeld thrill (de kick), misselijkheid en comfort. Met de uitslag van het onderzoek wil de site die kortingen op uitjes aanbiedt, zijn bezoekers meer inhoudelijke informatie geven over de kwaliteit van de achtbanen en pretparken.

Hoe kans te maken?
Solliciteren kan door op een zo origineel mogelijke manier te laten weten waarom jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze functie. Je kunt dit mailen naar redactie@uitmetkorting.nl onder vermelding van ‘Achtbaantester 2015’. Het gaat om een vrijwillige functie, maar de winnaar krijgt voor elk deelnemend attractiepark twee gratis toegangskaartjes.

Klik hier voor de complete vacature.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *