Tractor te water bij ongeval Rouveen

ROUVEEN – Bij een ongeval op de Groensland in Rouveen is zaterdagavond even voor middernacht een tractor te water geraakt. Een jonge dame reed, samen met haar broertje, op de Groensland en raakte door onbekende reden aan de rechter kant van de weg een boom. Vervolgens schoot de tractor aan de linker kant van de weg een sloot in.

Op de aanhanger van de trekker stond een mini-shovel, deze belandde op het asfalt. De broer en zus konden op eigen kracht de trekker verlaten, wel met een nat pak. De emoties liepen zo hoog op dat de jonge dame weggehaald moest worden en elders werd ondergebracht. Niemand raakte gewond.

Betrokkenen weigerden aangeboden hulp van een sleepdienst en namen zelf het heft in eigen handen. Het shoveltje werd afgevoerd op een aanhanger, en de tractor werd door een kraan op het droge getrokken. Wonderbaarlijk genoeg kon deze zijn weg vervolgen.

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/13 - foto1_1.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Tractor te water bij ongeval Rouveen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 4 jaren, 2 maanden en 8 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+