Ommenaar verlamd na ongeval tijdens Carbage Run

OMMEN / GB – Een deelnemer aan de jaarlijkse Carbage Run is vorige week dinsdag zwaargewond geraakt tijdens een ernstig ongeval met meerdere deelnemende auto’s. De jongen uit Ommen heeft een dwarslaesie opgelopen en ligt nog in een ziekenhuis in Groot-BrittanniĆ«.

Het ongeluk gebeurde toen een van de deelnemende auto’s achterop een andere deelnemer klapte. De jongen uit Ommen bevond zich in de voorste wagen, zo meldt RTV Oost.

Dwarslaesie
De familie van het slachtoffer bevestigt dat de jongen vrijwel zeker de rest van zijn leven verlamd zal blijven. De andere deelnemers die bij dit ongeval betrokken waren, zijn niet gewond geraakt.

De politie in Groot-BrittanniĆ« is nog bezig met het technisch onderzoek naar de exacte oorzaak. Beide auto’s zijn total loss, maar het is al wel duidelijk dat er geen technische mankementen zijn geconstateerd.

Jaarlijks evenement
De Carbage Run is een jaarlijks terugkerend evenement waarin honderden oude auto’s een toertocht rijden. Doel is om met auto’s van minder dan 500 euro de route te volbrengen en onderweg opdrachten uit te voeren. Alle deelnemende auto’s zijn verplicht APK-gekeurd. Vorige week startte de 14e editie van de Carbage Run met 542 deelnemende auto’s in Gorinchem en de rit eindigde afgelopen vrijdag in het Schotse Aberdeen.

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/1 - 16005292503_b771cd71eb_b.jpg


laden...
Foto: Extern © NuVechtdal

Geen reacties op “Ommenaar verlamd na ongeval tijdens Carbage Run”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 4 jaren, 10 maanden en 16 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+