Gewonden bij ongeval N35 / Hagenweg Laag Zuthem

LAAG ZUTHEM – Ongeval Letsel N35 Zwolseweg / Hagenweg Laag Zuthem, dat was de melding die de politie en ambulancedienst donderdag rond het middaguur kregen. 

De bestuurder van een zwarte Audi met daarachter een aanhanger, komende vanaf de richting van de Kanaaldijk, wou de N35 oversteken naar de Hagenweg richting Laag Zuthem. Hierbij zag hij een, vanuit de richting van Zwolle, naderende Lancia over het hoofd. Een ongeval was het gevolg.

Beide bestuurders kwamen er met lichte verwondingen, en een flinke portie schrik vanaf; de bestuurder van de Audi kon ter plaatse behandeld worden aan verwondingen aan het hoofd. Tijdens het bergen van de voertuigen stond het verkeer op de N35 in beide richtingen stil.

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/14 - foto1_9.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Gewonden bij ongeval N35 / Hagenweg Laag Zuthem”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 4 jaren, 7 maanden en 12 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+