Fiets voor de EHBO-vereniging Hoonhorst-Dalfsen

DALFSEN/HOONHORST – Wederom doet de vereniging een poging om een fiets (of misschien wel twee) te bemachtigen. Als fietsvriendelijk dorp van Salland mag die natuurlijk niet ontbreken. Vooral bij braderieën moeten de vrijwilligers menig kilometer te voet afleggen.

Denk je eens in als er dan iets gebeurd wat snel handelen vereist! Dan is een fiets een welkom vervoersmiddel. Inmiddels maken al meerdere verenigingen om ons heen, gebruik van een dergelijk vervoersmiddel. De vrijwilligers krijgen nog wel een snelle cursus om het vervoersmiddel goed te beheersen.

Tijdens de komende Blauwe-Bogen Dagen is de EHBO weer paraat vanaf de post aan de Molenstraat (bij schoenenzaak Dwars). Zij zullen regelmatig, nu nog te voet, door het centrum surveilleren. Bij de post prijkt een ouderwetse melkbus in de kleuren van de EHBO. Een vrije gift hierin wordt zeer op prijs gesteld. Misschien kunnen ze dan na de vier Blauwe Bogen Dagen die droom werkelijkheid laten worden.

En over droom gesproken. Het is ook mogelijk om online voor de fiets te doneren en wel via http://www.dreamordonate.nl/2476-ehbo-fiets.

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/1 - ambubatavus2.jpg


laden...
Foto: Impressie © NuVechtdal

Geen reacties op “Fiets voor de EHBO-vereniging Hoonhorst-Dalfsen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 4 jaren, 4 maanden en 1 dag oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+