Brandweer druk met stormschades in de regio

VECHTDAL –  Sinds het eind van de middag stromen de meldingen van stormschades binnen bij de meldkamer in Apeldoorn. Brandweer en politie zijn druk in de weer om alle losgewaaide takken, omgewaaide bomen en andere schades te verhelpen. Ook in de regio Vechtdal was het druk.

Aan de N35/Ganzepanweg bij Dalfsen mocht brandweer Zwolle ter plaatse gaan voor een dergelijke melding. Dit bleek uiteindelijk mee te vallen en de brandweer kon snel retour.

Om 21:11 uur kwam er een stormschade melding aan het Kerkpad in Luttenberg. De brandweer van Lemelerveld ging hier ter plaatse, maar heeft geen stormschade meer kunnen vinden. Een buurtbewoner heeft de tak al doorgezaagd en in de berm gegooid.

Geen reacties op “Brandweer druk met stormschades in de regio”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 7 maanden en 28 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+