1500 liter olie op kruispunt Schaapskooiweg Dalfsen

DALFSEN – Op maandag 27 juli kregen de brandweerposten van Dalfsen, Lemelerveld en Ommen de oproep om uit te rukken naar de Schaapskooiweg waar ter hoogte van de Venneweg het wegdek bevuild zou zijn met olie.

In het bosperceel nabij deze kruising waren deze dag bosbouw tractoren aan het werk. Een olietank (van circa 1500 liter die die avond werd opgehaald) was tijdens het laden met een kraan uit de bak van de kraan gevallen en was gaan lekken. Van de veroorzaker geen (herkenbaar) spoor…

Oplettende buurtbewoners schakelden de brandweer in. De kruising was levensgevaarlijk glad, en een ongeluk was zo gebeurt. De brandweer van Dalfsen en Lemelerveld hebben samen met een speciale hogedruk-aanhanger van de gemeente deze klus geklaard, de brandweer van Ommen was niet nodig.

Ook kwamen de politie en de milieu-inspectie ter plaatse om eventuele schade aan het milieu te rapporteren. Zo’n twee en een half uur is de brandweer in touw geweest om de weg weer schoon te krijgen.

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/13 - foto1_14.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “1500 liter olie op kruispunt Schaapskooiweg Dalfsen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 5 jaren, 1 maand en 25 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+