Camper brandt uit op camperplaats bij station Dalfsen

DALFSEN – Zondag 2 augustus beloofde een mooie dag te worden. Dit pakte voor een stel uit Emmeloord, kamperend op de camperplaats bij het station van Dalfsen, echter verkeerd uit. Mede-kampeerders uit de andere campers hoorden rond tien over tien zondagochtend een knal uit de camper van hun ‘buren’ komen. Meteen daarna kwamen de man en de vrouw naar buiten en stond de wagen in lichterlaaie.

Een stel uit Kampen, dat ook op de camperplaats verbleef, ging de brand met twee brandblussers te lijf. Hierdoor waren de vlammen grotendeels gedoofd, wat niet betekende dat de schade beperkt bleef; de camper is volledig afgeschreven door de brand. De brandweer van Dalfsen kwam met spoed ter plaatse en nam de bluspoging over.

Twee gasflessen en twee ‘campinggasflesjes’ werden naar buiten gehaald om ontploffingsgevaar te voorkomen. Toen met een warmtebeeldcamera vast werd gesteld dat er geen brandende resten meer aanwezig waren, kon de wagen geventileerd worden.

Voor de bewoners kwam een ambulance ter plaatse vanwege rookinhalatie, maar dit viel gelukkig mee en de ambulance kon snel weer retour. De dertig jaar oude Fiat 280 moest afgesleept worden.

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/15 - foto1_2.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Camper brandt uit op camperplaats bij station Dalfsen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 5 jaren, 1 maand en 19 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+