Ravage en meerdere gewonden in Wythmen

ZWOLLE/WYTHMEN – Op zondag 9 augustus zijn de hulpdiensten even voor twaalf uur in de middag uitgerukt voor een ongeval op de N35 Heinoseweg te Zwolle. De schade is groot.

Een zilvergrijze Duitse Mazda stond achteraan in de rij voor een rood verkeerslicht. Een daar achterop komende zwarte Volkswagen kon op tijd remmen, maar de bestuurder van een derde auto, een BMW, kon niet op tijd remmen. Deze raakte week uit en raakte een tegemoetkomende Toyota Prius. Van één van de betrokken auto’s lag de bagage verspreid over de weg. Er raakte niemand bekneld. De brandweer inspecteerde de voertuigen en ontkoppelde de accu’s. Dit was bij een betrokken Toyota Prius een hele klus (Hybride voertuig). Er zijn bij de aanrijding meerdere gewonden gevallen, hoeveel is nog niet bekend.

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/15 - foto1_4.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Ravage en meerdere gewonden in Wythmen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 4 jaren, 4 maanden en 8 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+