Ongeval met drie auto’s Hessenweg N340 Dalfsen

DALFSEN / OUDLEUSEN – Zondagochtend 18 oktober raakten op de Hessenweg (N340) tussen Oudleusen en Ommen drie personenauto’s betrokken bij een ongeval. Brandweer, politie en ambulance werden opgeroepen en gingen met spoed ter plaatse.

Een zwarte Toyota Corolla, komende vanaf richting Oudleusen, zou volgens ooggetuigen met zeer hoge snelheid een grijze Ford hebben ingehaald over een dubbele doorgetrokken streep, in een bocht, op nat wegdek. De bestuurder van de Toyota verloor tijdens deze kamikazeactie de macht over het stuur en boorde zich in de grijze Ford. Door de klap begon de Toyota de tollen en kwam vervolgens achterstevoren in botsing met een tegenligger. Deze tegemoetkomende auto, een Hyundai i20, vloog in brand. De bestuurster kon op tijd haar auto verlaten.

Wonder boven wonder raakte niemand bekneld. Twee personen, de bestuurders van de Toyota en Hyundai zijn per ambulance naar een ziekenhuis overgebracht. Vader en zoon uit de grijze Ford raakten niet gewond. Zij werden warm en droog opgevangen in een brandweerwagen. De ongevallendienst van de politie onderzocht de precieze toedracht van het incident. De N340 was enkele uren afgesloten voor alle verkeer.

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/19 - foto1_5.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

1 reactie op “Ongeval met drie auto’s Hessenweg N340 Dalfsen”


  1. 1 Betty Mulder

    RESPECTLOOSHEID NAAR MEDEWEGGEBRUIKERS EN GEZAG TEN VOETEN UIT.

    Dit is nou mijn grootste ergernis die ik op de weg tegenkom: mensen die alle regels aan de laars lappen, altijd en eeuwig te hard te rijden en inhalen daar waar het niet mag. Die regels zijn er toch niet voor niets of wel soms? Vanmorgen ging het goed mis, voor onze neus gebeurd en dan mag je blij zijn dat jij net niet in één van die drie auto’s zit. Het wordt echt steeds gekker met deze lui achter het stuur. Ik hoop dat de veroorzaker van dit ongeluk het rijbewijs moet inleveren, hoewel ik denk dat deze “straf” weinig indruk zal maken.

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 4 jaren, 11 maanden en 4 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+