Dode bij zware crash Westeinde Nieuwleusen

DALFSEN / NIEUWLEUSEN –  Op zaterdag 31 oktober trof een automobiliste rond 02:30 een autowrak aan langs de N758 Westeinde tussen Nieuwleusen en Zwolle. Zij dacht dat de brandweer misschien een oefening had gehad, maar dat de restanten van de geknipte auto wel erg dicht en gevaarlijk langs de weg lagen. Ze belde de politie, maar die wist dat er geen oefening geweest was; misse boel.

De politie ging met spoed ter plaatse en trof een personenauto aan die in twee stukken was gescheurd. Met hoge snelheid was de auto, komende vanaf Zwolle, links van de weg op een boom gereden en vervolgens uit elkaar gespat. De voorste helft van de auto kwam tegen een tweede boom tot stilstand. De achterste helft vloog door de enorme klap enkele meters verder door.

De boom die als eerste de klap kreeg is in de hele lengte gespleten en zal omgezaagd moeten worden. De bestuurder, een 30 jarige inwoner van Nieuwleusen, lag naast het voertuig en had de klap niet overleefd. De N758 is enkele uren volledig afgesloten geweest voor onderzoek en bergingswerkzaamheden. Hoe de Ford Mondeo van de weg heeft kunnen raken is onbekend.

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/23 - westeinde-1.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Dode bij zware crash Westeinde Nieuwleusen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 4 jaren, 10 maanden en 20 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+