Asbest bij brand Brandweg Lemelerveld

LEMELERVELD – Geen mooi begin van 2016 voor de bewoners van een erf aan de Brandweg in Lemelerveld. In een kapschuur was bij een camper brand ontstaan, vermoedelijk door kortsluiting.

Ondanks de schemer was de rookwolk goed te zien. De Lemelerveldse brandweer had het vuur snel onder controle. De camper waar de brand ontstond is volledig verwoest, een tweede camper kon naar buiten gereden worden maar liep forse schade op.

Door de korte maar hevige brand brak een stuk asbest van de golfplaten boven de camper af. Een adviseur gevaarlijke stoffen (AGS) werd gealarmeerd voor advies bij deze situatie. Volgens procedure werden de bluspakken van alle brandweermensen die in het ‘besmette gebied’ zijn geweest afgespoeld en ingezameld. Deze worden later opgehaald en gewassen.

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/14 - photo_2016-01-04_18-41-17.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Asbest bij brand Brandweg Lemelerveld”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 4 jaren, 9 maanden en 28 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+