Ernstig ongeval N35 Wythmen – Zwolle

ZWOLLE – Op dinsdag  2 februari heeft er op de N35 Heinosweg ter hoogte van het Agros tankstation in Zwolle een ernstig ongeval plaats gevonden. Een vrachtwagenchauffeur heeft tijdens het keren van het voertuig een tegemoetkomende personenauto over het hoofd gezien. Hierdoor klapte de personenauto frontaal op de vrachtwagen.

Bij het ongeval zijn twee gewonden gevallen. Het zou volgens de politie om twee oudere vrouwen gaan. Beiden zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Een traumahelikopter is opgeroepen ter ondersteuning maar is niet geland. De personenauto raakte zwaar beschadigd en is afgesleept. De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. Na enige uren is de weg weer vrijgegeven. Het verkeer werd omgeleid via de paralelweg.

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/11 - photo_2016-02-02_16-31-24.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Ernstig ongeval N35 Wythmen – Zwolle”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 4 jaren, 8 maanden en 29 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+