Zwaar ongeval Hessenweg N340 Dalfsen

DALFSEN – Op de N340, de Hessenweg, bij Dalfsen is vanavond een auto van de weg geraakt en over de kop geslagen. De wagen belandde hierbij ondersteboven in een greppel.

De bestuurder, die vanaf de spoorwegovergang bij Zwolle richting Dalfsen reed, raakte in een flauwe bocht de macht over het stuur kwijt en reed met hoge snelheid en greppel in. Door de klap tegen de wal kaatste de wagen terug omhoog om vervolgens aan de andere kant van een dam op de kop tot stilstand te komen.

De bestuurder zat bekneld en moest door de brandweer worden bevrijdt. Hij is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis in Zwolle. De hulp van een traumahelikopter was ingeroepen, maar het toestel hoefde niet te landen. Ambulance, brandweer en politie waren op de plaats van het ongeval aanwezig en konden zich over het slachtoffer ontfermen. De spullen, waaronder een fles drank en een puzzel (zie foto’s),  werden tijdens het ongeval uit de auto geslingerd. Berger Wolves sleepte het wrak af en nam de rotzooi mee.

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/19 - foto1.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Zwaar ongeval Hessenweg N340 Dalfsen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 4 jaren, 8 maanden en 27 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+