Auto’s botsen bij passeren op Dalmsholterweg

DALMSHOLTE – Aan het eind van de middag werden Politie Brandweer en Ambulance opgeroepen om uit te rukken naar de Dalmsholterweg in Dalmsholte omdat daar een aanrijding zou hebben plaatsgevonden tussen twee personenauto’s .

Twee tegemoetkomende auto’s wilden elkaar passeren, maar hierbij raakten ze elkaars linker buitenspiegel. Bij de Hyundai bleef de schade beperkt tot de behuizing van de spiegel, maar voor de Suzuki liep het minder goed af. De spiegel van deze auto brak af en ging door de klap via de zijruit naar binnen en kwam tegen de binnenkant van de passagiersdeur tot stilstand.

Een inzittende van de Suzuki werd ter plekke behandelt door ambulancepersoneel. Voor de schade werd het schadeformulier ingevuld. De inzet van brandweer Ommen was niet nodig.

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/12 - foto1_4.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Auto’s botsen bij passeren op Dalmsholterweg”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 4 jaren, 8 maanden en 6 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+