Ook stormschade-melding voor brandweer Dalfsen

DALFSEN – Maandagavond, tijdens de zware windstoten, waren er in de hele regio meerdere meldingen van stormschade en overlast door het weer. Tussen de p2000 meldingen is geen melding van post Dalfsen tijdens de wind te vinden, maar deze is er wel geweest.

Aan de Voetsteeg (zijtak Poppenallee) is op privéterrein van een boer een grote boom omgevallen. De boom was dusdanig hinderlijk neergekomen dat de brandweer er aan te pas moest komen om deze te verwijderen. De alarmering is niet via het reguliere pieper-systeem P2000 gegaan omdat tijdens die avond er een pompbediender cursus werd gegeven aan de Hessenweg bij Dalfsen. De betreffende bemanning was dus al bezig met een oefening, en kon per telefoon gealarmeerd  worden. Ter plaatse is de boom vakkundig in hanteerbare stukken gezaagd.

Geen reacties op “Ook stormschade-melding voor brandweer Dalfsen”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 7 maanden en 27 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+