Vanavond 20.00 Night of the Plons in de Dalfser Haven

DALFSEN – Vanavond is de eerste editie van Night of the Plons in de haven van Dalfsen. Het belooft een mooie avond te worden! Komt allen! Wat gaat er gebeuren? Op de website van Muziekvereniging Excelsior Dalfsen is het volgende te vinden:

Op 29 september a.s. houden wij voor de eerste keer de Night of the Plons in de Haven van Dalfsen. Muziekvereniging Excelsior Dalfsen en diverse rockmuzikanten waaronder Werner van Eerbeek, André Ekkelenkamp en het popkoor Young Spirit zetten een heerlijk muzikaal popevenement neer op een wel heel bijzondere lokatie. Goed om te weten:

  • De toegang is gratis
  • De avond start om 20.00 uur
  • Consumpties gaan via muntverkoop
  • Wilt u zitten? Neem dan een stoel of plastic zak mee

“De Plons”:

De badeendjes vormen het spectaculaire onderdeel van de Night of the Plons. Vooraf kunt u een lot kopen voor een badeendje voor € 5,=. Tijdens de vrijwilligersmarkt op 8 september en hier kunt u uw loten bestellen. Er worden slechts 500 badeendjes verkocht, die met een plons de Haven in zullen worden gegooid. Waarna de prijswinnaars er worden uitgevist.

Bekijk wat u kunt winnen op de website van Night of the Plons.

Geen reacties op “Vanavond 20.00 Night of the Plons in de Dalfser Haven”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 7 maanden en 23 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+