Provincialeweg N377 Nieuwleusen ’s nachts afgesloten

NIEUWLEUSEN – De provinciale weg N377 Lichtmis-Nieuwleusen is ’s avonds en ’s nachts afgesloten van 10 september tot en met zaterdag 6 oktober 06.00 uur. De afsluiting geldt van 19.00 uur tot en met 06.00 uur ’s morgens. De afsluiting duurt een week langer dan oorspronkelijk de planning was. Wel gaat de afsluiting ’s avonds een uur later in.

Overdag is het wegvak alleen voor het lokale bestemmingsverkeer Lichtmis-Nieuwleusen opengesteld. Voor het doorgaande verkeer worden omleidingsroutes via de N340, N48 en A28 ingesteld. De omleiding wordt met borden aangegeven en is ook te vinden op de website www.bereikbaar.overijssel.nl.

De provincie Overijssel vindt het belangrijk dat iedereen zich gemakkelijk, veilig en vlot kan verplaatsen. Daarom werkt de provincie op vele plaatsen aan de verbetering van de wegen in Overijssel. De werkzaamheden aan de N 377 Lichtmis-Nieuwleusen zijn urgent in verband met de slechte kwaliteit van het asfalt. De werkzaamheden omvatten het vervangen van het asfalt tussen de A28 en de kern van Nieuwleusen, inclusief bijkomende werkzaamheden, zoals het aanbrengen van bermverharding en nieuwe markering.

Om de N377 veiliger te maken is verder de oversteek Dedemsvaartweg verwijderd. De bijkomende werkzaamheden hebben tot vertraging geleid. De productie van de bermverharding heeft stagnatie opgelopen en de nieuwe markering kon vanwege de regen niet overal worden aangebracht.

Geen reacties op “Provincialeweg N377 Nieuwleusen ’s nachts afgesloten”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 7 jaren, 1 maand en 14 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+