Provincialeweg N340 Zwolle-Ommen 8 t/m 19 oktober dicht

DALFSEN/OMMEN – Voor het verbeteren van de verkeersveiligheid en de doorstroming gaat de provincie Overijssel de provinciale weg N340 (Zwolle-Ommen) voorzien van een nieuwe laag asfalt. In verband met deze werkzaamheden is de N340 vanaf de aansluiting N48 bij Ommen tot aan de Kranenburgweg in Zwolle ’s avonds en ’s nachts afgesloten in beide richtingen voor alle verkeer.

– van maandag 8 oktober tot en met zaterdag 13 oktober, telkens van 20.00 uur tot 06.00 uur
– van maandag 15 oktober tot en met vrijdag 19 oktober, telkens van 20.00 uur tot 06.00 uur.

Het verkeer tussen Zwolle en Ommen wordt omgeleid op de A28 via afrit 22 (Nieuwleusen), vervolgens over de N 377 en via de N48 richting Ommen en vice versa. Het verkeer richting Dalfsen wordt omgeleid via de N35 en de N 757 en vice versa. Het bestemmingsverkeer kan gebruik maken van de parallelwegen. De omleidingen worden met borden aangegeven en zijn ook te vinden op onze website www.bereikbaar.overijssel.nl. De werkzaamheden vallen onder regulier onderhoud, dat niet kan wachten totdat de werkzaamheden voor de opwaardering van de N 340 tot een 100 km. weg van start gaan.

Inloopavonden
Om aanwonenden, weggebruikers en overige belangstellenden over de werkzaamheden en de omleidingsroutes te informeren, organiseert de provincie twee inloopavonden:
– dinsdag 2 oktober van 18.00 tot 21.00 uur in Hotel Restaurant Het Roode Hert, Hessenweg 41 in Dalfsen;

– donderdag 4 oktober van 18.00 tot 21.00 uur in zalencentrum Mansier, Parallelstraat 2 in Oudleusen. Vertegenwoordigers van de provincie en de aannemer zijn aanwezig om een toelichting te geven op de werkzaamheden en omleidingsroutes en om vragen te beantwoorden.

Geen reacties op “Provincialeweg N340 Zwolle-Ommen 8 t/m 19 oktober dicht”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 7 jaren, 1 maand en 14 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+