Woningbrand Wevermarke Dalfsen door cv-ketel

DALFSEN – Rond kwart over zeven werd er een woningbrand gemeld aan de Wevermarke, in de nieuwbouwwijk Gerner Marke  in Dalfsen. Een automobilist zag vanaf de Rondweg zwarte rookwolken uit de woning komen en waarschuwde de bewoners die op dat moment net naar buiten kwamen.

De automobilist had een brandblusser bij zijn moeder opgehaald, bedacht zich geen moment en betrad de woning waar hij op de zolder de brandende cv-installatie aantrof. Kort daarna arriveerde de eerste brandweerwagen.

Er werd opgeschaald naar middelbrand vanwege de waterwinning en de jongeman met de brandblusser die nog binnen was. Dit betekende dat er nog een tankautospuit ter plaatse kwam. Ook een hoogwerker uit Zwolle kwam ter plaatse. Enkele minuten nadat de brandweer ter plaatse kwam verdwenen de rookwolken die uit het zolderraam kwamen.

De brand, die grotendeels geblust was door de automobilist, kon snel geblust worden door de brandweer. De zolder liep brandschade op, en verder beperkt het zich tot rook en waterschade in de rest van de woning.

Video: Woningbrand Wevermarke Dalfsen door Niels Jansen

Foto 1/11 - imgp8634.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Woningbrand Wevermarke Dalfsen door cv-ketel”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 7 jaren, 7 maanden en 23 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+