Vrouw (40) aangehouden voor hennepkwekerij Hardenberg

HARDENBERG – Maandag 8 oktober werd aan de Schuineslootweg een 40-jarige vrouw uit Hardenberg aangehouden en ingesloten voor het houden van een hennepkwekerij. Naar aanleiding van een melding ging de politie ter plaatse en trof buiten 36 hennepplanten

Na verder onderzoek werden ook 194 geoogste stekken, gedroogde hennep en diverse materialen voor het kweken van hennep aangetroffen en in beslag genomen. Later werden op verschillende andere plekken in totaal nog ruim 100 hennepplanten van verschillende groottes aangetroffen.

Alle planten en materialen zijn vernietigd. De politie heeft de zaak in onderzoek en maakt proces-verbaal op voor de verdachte. Ook het energiebedrijf doet onderzoek naar het mogelijk illegaal afnemen van stroom.

Geen reacties op “Vrouw (40) aangehouden voor hennepkwekerij Hardenberg”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 11 maanden en 8 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+