Informatieavond Trefkoele+ Buitenzaal Trefkoele Dalfsen

Informatieavond Trefkoele+ Buitenzaal Trefkoele Dalfsen

DALFSEN – Het bestuur van de Trefkoele, het bestuur van de bibliotheek, vertegenwoordigers van de gemeente en de huidige en mogelijk toekomstige gebruikers zijn druk bezig met de uitwerking van de plannen.

Het doel: een vernieuwbouw, waarbij De Trefkoele en het huidige gebouw van de bibliotheek op een “natuurlijke manier” aan elkaar worden gekoppeld: Trefkoele+.

In het najaar van 2012 spreekt de gemeenteraad over de plannen, waarna in het voorjaar van 2013 definitieve besluitvorming plaatsvindt.

Op de avond zijn ook de nieuwste schetsen van het gebouw te zien en geeft de architect uitleg. De vernieuwde Trefkoele wordt een gebouw van en voor alle Dalfsenaren. Tussen 18.00 en 20.30 uur bent u van harte welkom.

Achitect

De architecten Erik Moederscheim en Alfons Hams zijn unaniem door vertegenwoordigers van omwonenden, gebruikers, gemeente en de besturen van de Trefkoele en de bibliotheek geselecteerd.

In de visie van de architect is duurzaamheid een belangrijk thema. Ook een gezamenlijke aanpak, de samenwerking met gebruikers en buurt, staat centraal. De architecten werken nauw samen met verschillende werkgroepen aan de doorontwikkeling van de visie tot een definitief ontwerp. Op 31 oktober zijn schetsen van het voorlopig ontwerp te zien. In juli van dit jaar werden de eerste plannen tijdens een informatiebijeenkomst door de architect toegelicht aan de buurtbewoners en de (toekomstige) gebruikers.

Meer informatie
Alle inwoners van de kern Dalfsen ontvangen met enige regelmaat een nieuwsbrief met uitgebreide informatie in de bus. Ook op de projectwebsite www.trefkoeleplus.nl is veel informatie over het project terug te vinden. Ook is een speciaal Twitteraccount geopend: @trefkoeleplus

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *