Grote brand bij restaurant Dalmshoeve in Dalmsholte

DALMSHOLTE – In Dalmsholte heeft vannacht een grote brand gewoed in een restaurant aan de Dalmsholterdijk. Brandweer zette groot materieel in om de brand te bestrijden. Wel heeft het hele pand brandschade.

De brand ontstond in het rechter gedeelte van het pand. De eerste melding van de meldkamer kwam rond tien over half drie en was direct middelbrand, waardoor brandweer Lemelerveld en Ommen ter plaatse kwamen met een tankautospuit evenals een hoogwerker uit Zwolle.

Na aankomst heeft het eerste voertuig opgeschaald naar grote brand. Brandweer Luttenberg kwam ook naar de locatie. De brand bleek al volledig uitslaand. De Officier van Dienst heeft ook een Groot Watertransport uit Ommen erbij laten komen, maar deze hoefde niet ingezet te worden.

De brandweer was uiteindelijk vrij vlot de brand meester. Wel heeft ook het linker gedeelte van het pand veel brandschade. Vermoedelijk was de brand al langer aan de gang, voordat deze werd opgemerkt, aldus de Officier van Dienst.

Wat de toedracht van de brand was, is vooralsnog onbekend. De politie was nadat de brand geblust was, druk bezig met onderzoek in en bij het pand. Enexis heeft voor de veiligheid de gastoevoer van het pand afgesloten. Tegen zes uur konden de meeste voertuigen weer terugkeren. De bemanning van één tankautospuit bleef nog even het nagloeien van de brand controleren.

Video: Grote brand richt veel schade aan door Rik Verbeek
Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/19 - dalmsholte-1.jpg


laden...

Geen reacties op “Grote brand bij restaurant Dalmshoeve in Dalmsholte”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 7 jaren, 9 maanden en 13 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+