25-jarige vrouw uit Dalfsen verongelukt in Oosterhout

OOSTERHOUT/DALFSEN – Zondagmorgen (19 augustus) vond op de Rijksweg A27 een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Drie inzittenden van een auto raakten bij het ongeval gewond. Korte tijd later overleed de 25-jarige bestuurster uit Dalfsen in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Twee mannen van 21 en 27 zijn zwaar gewond opgenomen in het ziekenhuis. Een 25-jarige vrouw bleef ongedeerd.

Rond 04:00 uur reed het viertal uit Dalfsen in een personenauto, komende uit de richting van Dongen en gaande in de richting van Gorichem. Bij een inhaalmanoeuvre reed de automobiliste door nog onbekende oorzaak tegen een auto aan, die op de rechterrijstrook reed. Hierdoor verloor de zij de macht over het stuur en kwam rechts van de weg tegen een boom tot stilstand.

Vier ambulances kwamen ter plaatse om hulp te bieden aan de slachtoffers. Ook de traumahelikopter is geweest om assistentie te verlenen. De brandweer heeft twee beknelde inzittenden uit de auto bevrijd. De Rijksweg A27 was uren lang afgesloten voor het verkeer door de hulpverlening en het (sporen)onderzoek naar de toedracht door Verkeersongevalanalisten van de Unit Forensisch Technisch Onderzoek.

Video: Vrouw van 25 dood na eenzijdig ongeluk A27 door Omroep Brabant

Geen reacties op “25-jarige vrouw uit Dalfsen verongelukt in Oosterhout”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 7 jaren, 6 maanden en 6 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+