Server beheerder Vechtdal Leeft TV failliet

HARDENBERG / VECHTDAL – Met grote spijt maakt het bestuur van Stichting RTV Hardenberg bekend dat wij het faillissement van de stichting hebben moeten aanvragen. Dit wordt op 20 november uitgesproken.

Vechtdal Leeft TV
De server van kabelkrant Vechtdal Leeft TV stond tot vandaag in Hardenberg, maar hier wordt een vervangende omroep voor gezocht. Tot die tijd staat Vechtdal Leeft TV op zwart. Wij van Vechtdal Leeft TV hopen deze week alles op orde te hebben en u weer te kunnen voorzien van ons nieuws met bijbehorende video’s.

RTV Hardenberg
De laatste jaren draait RTV Hardenberg met verlies, doordat de opbrengsten uit reclame en sponsoring lager waren dan de exploitatiekosten. Dit jaar zijn de inkomsten zelfs met meer dan 50% afgenomen.

De geringe opbrengsten lijken te wijten aan de financiële-/eurocrisis, waarin ons land sinds 2009 verkeert. Doordat de inkomsten afnamen maar de lasten gelijk bleven, kan RTV Hardenberg niet langer de exploitatie van de omroep voortzetten.

Het bestuur kan niet meer aan de betalingsverplichtingen voldoen. Overleg met alle betrokkenen heeft niet geleid tot een oplossing, zodat een faillissement onvermijdelijk is.

Als gevolg hiervan kan de kabelkrant in de loop van de dag ‘op zwart’ gaan, de radiozender gaat uit de lucht en mogelijk wordt onze website onvindbaar.

Behalve dat er sprake is van schuldeisers die verlies lijden, voelt het faillissement van de omroep als een persoonlijk verlies voor bestuur, medewerkers en vrijwilligers. Het bestuur onderzoekt de mogelijkheid om op redelijke termijn een nieuwe start te maken.

Tot slot bedankt het bestuur iedereen voor het in de omroep gestelde vertrouwen. Dankzij de inzet van alle medewerkers en adverteerders zijn wij in staat geweest u als lezers, luisteraars en kijkers jarenlang te voorzien van muziek en informatie uit de hele gemeente.

Wij hopen dat u genoten heeft van onze uitzendingen en proberen u over een aantal maanden weer van nieuws, muziek en filmbeelden te voorzien.

Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/1 - hdb.jpg


laden...

Geen reacties op “Server beheerder Vechtdal Leeft TV failliet”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 6 jaren, 9 maanden en 28 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+