Toeters en bellen bij laatste oefenavond vrijwilliger

DALFSEN – De heer Jan Masman (62) is sinds 1987 lid van de vrijwillige brandweer van Dalfsen, dus 25 jaar. Naast de wekelijkse oefenavonden zette hij zich in bij uitruk van de brandweer wanneer dit nodig was. Masman bracht zijn specifieke kennis van voertuigen in praktijk bij ongevallen, maar ook bij de voertuigen van de brandweer.

Van zijn vakkennis wordt binnen de post veelvuldig gebruik gemaakt en dat wordt zeer gewaardeerd. Hij staat bekend als een stabiele factor in de groep en heeft een relativerend vermogen hetgeen hij ook kan overbrengen op de groep. Destijds heeft hij ook zijn bijdrage geleverd aan de hulpverlening tijdens de vuurwerkramp in Enschede.

Donderdagavond 20-12-12 was voor hem de laatste oefenavond. Voor aanvang werden hij en zijn naasten verrast toen er drie brandweerwagens met zwaailicht en sirene aan kwamen rijden. De oefening later die avond werd gehouden in de garage van Autoschade Jan Masman in Dalfsen.

 

Video: Toeters en bellen voor afscheid korpslid brandweer Dalfsen (FULL HD) door Niels Jansen
Deze foto in origineel formaat ontvangen? Neem daarvoor contact met NuVechtdal op...

Foto 1/85 - klein1.jpg


laden...
Foto: Niels Jansen © NuVechtdal

Geen reacties op “Toeters en bellen bij laatste oefenavond vrijwilliger”


  1. Nog geen reacties: reageer nu als eerste...

Reageer op dit artikel

Let op: Verouderd bericht
Dit bericht is momenteel 7 jaren, 5 maanden en 8 dagen oud.

Wanneer u een reactie plaatst, gaat u akkoord met de voorwaarden. Alle velden zijn verplicht, uw emailadres zal alleen zichtbaar zijn voor de redactie.Reactie :mrgreen: :smile: :neutral: :mad: :twisted: :sad: :arrow: :shock: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :idea: :!: :?:
+